Administrare Proprietati Bucuresti
 • Detalii

  Revenire

  Administrare Proprietati Bucuresti


  Administrarea proprietatii sau imobilului este un aspect important si trebuie lasata in mana competenta a profesionistilor.

  Amenajari-Administrare - partenerul ideal care iti administreaza proprietatea

  Scopul nostru este de a fi alaturi de proprietar, de a-i reprezenta si pune in aplicare intentiile si dorintele cu privire la imobilul sau proprietate, fara a fi nevoie de prezenta acestuia. Atunci cand este cazul, clientii nostri sunt informati si consultati asupra problemelor speciale aparute si impreuna vom lua decizia corecta de solutionare, evident si ca urmare a sugestiilor si recomandarilor competente pe care suntem calificati sa le oferim.

  Contract de administrare

  Pentru ca reprezentam interesele clientilor, baza serviciilor de administrare pe care le asiguram, se fac in urma unui contract ferm, care precizeaza clar serviciile de administrare si modul de aplicare al acestora.

  Administarea proprietatii sau imobilului se fac in urma unei taxe lunare, care se calculeaza individual si este functie de complezitatea serviciilor asigurate.

   

  Asistenta si consiliere in administrarea proprietatii

  Asistam clientii nostrii in toate aspectele administrarii si punem accent pe consiliere individuala. Putem, astfel, sa asiguram administrarea specializata si cu competenta a proprietatii sau imobilului dumneavoastra.

  Datorita colaboratorilor nostrii calificati si selectati cu atentie, rezolvam operativ si competent orice situatie sau provocare aparuta.

  Informatii despre admnistrarea imobilului sau proprietatii

  Pentru orice detalii sau informatii despre administarea proprietatii sau pentru a lamuri orice neclaritate va asteptam sa ne apelati sau sa completati formularul pe care il gasiti facand click aici.

  Revenire ...